Príprava a organizácia verejných súťaží vo veľkej privatizácii.
Dôvodová správa k materiálu (Trend, Vývin 1993, č.19). Zásady postupu prípravy a organizácie verejných súťaží v procese veľkej privatizácie podľa zákona č. 92/1991 Zb.z. o podmienkach prevodu majetku štátu na iné osoby.