Rozhorí sa iskierka prosperity Slovenska? 2.
Prognózy potrieb surovinovo-dovozného bloku v dlhodobom výhľade. Prognóza dovozu zemného plynu, uhlia a ropy do r. 2000. Vývoz a dovoz elektrickej energie. Vzájomná výmena dodávok medzi ČR a SR. Priemyselná politika SR a zhodnotenie sociálnej únosnosti transformačného procesu.