Podnikanie, reklama a ozdravovanie výživy v trhovej ekonomike. - Sniščák, Vincent
Úloha podnikateľských subjektov pri ovplyvňovaní a podchytení základných trendov výživy. Úloha a pôsobenie propagácie a reklamy vo výchove spotrebiteľa k racionálnej spotrebe. Sprostredkovanie najnovších poznatkov o výžive masovokomunikačnými prostriedkami. Pôsobenie školského a závodného stravovania na racionálnu výživu.