Smery a nástroje agrárnej politiky. - Pitoňák, A.
Agrárna a výživová politika vlády SR. Hlavné smery a nástroje hospodárskej politiky štátu v APK. Legislatíva. Hodnotové nástroje (finančná a úverová politika, nový daňový systém, dotačná politika, ceny). Nástroje obchodnej politiky (ochrana domáceho trhu, zahranično-obchodná politika). Organizačné opatrenia (inštitucionálne nástroje organizovania trhu, štátny fond trhovej regulácie).