Využívanie kozieho mlieka a mäsa na obohatenie racionálnej výživy. - Siksa, J.
Obnova a rozšírenie konzumácie produktov oviec a kôz. Chov kôz na území ČSR v r. 1920. Kozie mlieko a jeho pôsobenie na ľudský organizmus. Kozie mäso a jeho vysoká biologická hodnota. Konzumácia kozieho mäsa a technické spracovanie kože a loja.