Zásady úspěchu v globální soutěži.
Desať všeobecne platných podnikateľských pravidiel, ktorými by sa mali riadiť výrobcovia, ktorí chcú byť úspešní v oblasti konkurencie. Maximálne využitie tímovej práce, zvyšovanie kvalifikácie riadiacich pracovníkov a ich dostupnosť k informáciám.