Pražská burza nemovitostí. - Sedlářová, D.
Rozhovor so spolumajiteľom realitnej a aukčnej agentúry v Prahe. Organizácia a poskytované služby verejnej burzy nehnuteľností. Finančná politika burzy pri realizácii aukcií pražských nehnuteľností. Skúsenosti z trojročnej prevádzky.