Podnikanie vo franchisingovom reťazci. - Štensová, Antónia
Podstata franchisingu a jeho význam v podnikaní. Franchising ako metóda spolupráce medzi poskytovateľom a jeho prijímateľom. Know-how a franchising. Partneri vo franchisingovom reťazci (poskytovateľ a prijímatelia). Obsah franchisingového balíka. Formy a rozvoj franchisingu. Výhody a nevýhody. Finančné aspekty vo franchisingovom reťazci. Franchisingové firmy vo svete.