Czechinvest. Prioritou je marketing v cizině. - Havelka, J.A
Rozhovor s riaditeľom Czechinvest vzniknutej spojením federálnej a českej agentúry pre zahraničné investície. Odlišnosti v činnosti Czechinvestu od jeho predchodcov a preferované úlohy pri jeho práci. Rozšírenie aktivít do regiónov. Postup pri vyhľadávaní zahraničných partnerov pre tuzemských záujemcov. Doterajšie prekážky pre prilákanie zahraničných investorov do ČR.