Finance od Evropské banky pro obnovu a rozvoj. Úvěr na dobu 5-12 let za úroky odvozené od sazeb na medzibankovním trhu v Londýně. - Prášek, M.
Spolupráca Komerčnej banky a Európskej banky pre obnovu a rozvoj (EBOR) v oblasti vyhľadávania vhodných projektov. Úrokové sadzby odvodené od sadzieb medzibankového trhu v Londýne (LIBOR - London Interbank offered rate). Minimálna hranica úveru 5 mil. ECU. Výhody a nevýhody poskytovania úverov pre podnikateľov.