IMF report discusses restructuring of international capital markets.
Obsah správy MMF o medzinárodných trhoch kapitálu, vydanej v septembri 1992. Zdôrazňuje prebiehajúcu transformáciu sektora finančných služieb a zodpovednosť vlád pri formulácii a implementácii finančnej politiky. Bez ohľadu na regulácie vládou nemožno zabezpečiť dlhodobý vývoj trhu kapitálu. Prebiehajúce štruktúrne zmeny trhu a zdroje ohrozenia systému. Údaje o medzinárodných bankových operáciách a trhoch cenných papierov.