Možnosti na vyjednávanie ešte sú. S ing. Vladimírom Masárom o návšteve v Japonsku. - Masár, V.
Rozhovor so štátnym tajomníkom Ministerstva financií SR o inaugurácii Japonsko-slovenskej organizácie (členmi sú za Slovensko členovia vlády, za Japonsko zástupcovia parlamentu), ktorej cieľom je vytvárať vhodnú klímu pre rozvoj vzťahov oboch krajín, osobitne ekonomických. Doterajšia spolupráca s finančnými inštitúciami Japonska, stáže našich pracovníkov v Industrial Bank of Japan.