Prečo odchádzajú. Prečo sa tak veľa spoločností obracia chrbtom k postkomunistickým krajinám? - Valencia, M.
Nedostatok informácií, spôsob oceňovania, nestabilita trhu, konkurencia, politická neistota, nedostatočné výhody, byrokracia, personálne zmeny, opozícia miestna, zmeny v zákonoch, reštitúcia atď. príčinou vystupovania zahraničných spoločností z joint ventures v postkomunistických krajinách (z nového časopisu Business Central Europe spracoval M. Országh).