Lithuania, the first former Soviet state to join IMF, adopts stand-by arrangement.
V októbri 1992 MMF schválil 11-mesačný program pomoci Litve na podporu jej reforiem. Rozbor súčasného hospodárskeho vývoja, opatrenia Litvy v rámci programu pomoci, krátkodobý výhľad hospodárstva a hlavné úlohy. Hlavné hospodárske ukazovatele za obdobie 1991-1993.