Rozhodovanie zahraničných majetkových sporov. Rozhodcovský súd SOPK - potrebná inštitúcia pre podnikateľov. - Javorský, A.
Postavenie Rozhodcovského súdu pri SOPK pri riešení majetkoprávnych konfliktov v podnikaní pri medzinárodnom obchodnom styku.