Smlouva o úvěru. Smlouva o kontrolní činnosti. - Pohl, Tomáš
Základné znaky zmluvy o úvere podľa Obchodného zákonníka. Práva a povinnosti veriteľa a dlžníka. Praktický príklad zmluvy o úvere. Zmluva o kontrolnej činnosti v zmysle ustanovení Obchodného zákonníka. Predmet zmluvy, doba plnenia, výška poplatku za vykonávanie kontroly, práva a povinnosti zmluvných strán.