Vyhláška o podrobnejšej úprave územného konania a stavebnom poriadku.
Úplné znenie vyhlášky FMTIR č. 85/1976 Zb. v znení vyhlášky č. 155/1980 Zb. a vyhlášky č. 378/1992 Zb. o podrobnejšej úprave územného konania a stavebnom poriadku.