Vztah mezi obchodním zákoníkem a občanským zákoníkem. Druhá bible podnikatele. - Nesnídal, Jiří
Úzka väzba a vzájomná závislosť medzi obchodným právom a občianskym právom. Novela občianskeho zákonníka, platná od 1.1.1992, ako základná a všeobecná úprava majetkových vzťahov fyzických a právnických osôb. Všeobecný a zvláštny zákon a prednosť obchodného zákonníka.