Investiční záměr, zkoumání právních závazků a pojištění. - Renton, S.
Prieskum stavu podniku pred jeho zakúpením. Vypracovanie zmluvy a právne ohodnotenie stavu - due diligence. Úloha due diligence. Prieskum spoločnosti prostredníctvom právnych poradcov pre poistenie. Poradcovia riadia tiež "risk management audit" - ohodnotenie rizika podnikania. Spoločnosti na zozname burzy. Nákup na voľnom trhu a verejné ponuky.