Všetko pre spokojnosť občana. Andersen Consulting pri reforme sociálneho zabezpečenia vo Veľkej Británii. - Bajánek, J.
Andersen Consulting - firma realizujúca od r. 1983 systémovú integráciu v oblasti sociálneho zabezpečenia vo V. Británi spolu s ministerstvom sociálnych vecí - najväčší projekt informačných technológií v štátnom sektore v Európe. Jeho základný kameň, celostný prístup k poistencovi. Možnosť aplikácie tohto systému na Slovensku.