Ďalšie smerovanie spoločnej agrárnej politiky ES a vývoj regulácie trhov. - Abrahám, Ladislav
Program na ochranu životného prostredia. Systém príspevkov, ktorý má stimulovať poľnohospodárov k používaniu takých pracovných postupov, ktoré menej znečisťujú a zaťažujú životné prostredie. Výška príspevkov, podmienky pre ich získanie a spôsob kontroly.