V rybnících se loví peníze. Chovatelé a vlastníci: Ryby jsou rentabilní, ale háklivé na chyby. - Oplt, J.
Rybárstvo a produkcia rýb v ČR. Podnikanie v rybníkoch a s rybami, odbyt rýb. Spotreba rybieho mäsa. Význam rybníkov ako účelových stavieb.