Podniky - nositelé tržního hospodářství. - Krotil, V.
Definícia obsahu prevádzky. Ekonomické a právne hľadisko hospodárskej činnosti. Formy hospodárstva. Podnik ako osoba (fyzické a právnické osoby). Podnikateľské formy poľnohospodárskeho podniku.