BDE-Systeme zur Erfassung flexibler Arbeitszeiten. Leistungsmerkmale einer computergestützten Arbeitszeiterfassung. 1. - Vatteroth, H.Ch
Zmeny v organizácii pracovného času a jeho evidencia. Pružný pracovný čas a jeho rôzne modely. Evidencia pracovného času pomocou systému evidencie podnikových dát. Softwarové zabezpečenie evidencie pružného pracovného času. Potreba štandardného softwaru. Ochrana dát. Nákladové hľadisko.