Informační systém firmy jako předpoklad prosperity. - Trhoň, D.
Významná úloha spojená s vytváraním účelných informačných systémov v premenlivom konkurenčnom trhovom prostredí. Zmena úloh a postavenia firmy. Nepretržité spracovanie štúdie rozvoja informačného systému v podniku. Informační manažéri - pracovníci, ktorí sa starajú o informácie a zodpovedajú za informačné zdroje firmy.