Nielen privatizácia znamená úspech. - Kesseler, H.-D
Úspech sprivatizovaných štátnych podnikov sa dosiahne postupnou prácou, rozvojom odbytových kanálov a nových výrobkov, znalosťou údajov a vzájomných väzieb, dobrými starými vzťahmi a novými kontaktmi. Potreba spolupráce nového manažmentu so zahraničnými konzultantmi.