Nový boss vo firme Hugo Boss. - Purdeková, B.
Informácia o pôsobení dr. Petra Littmanna, bratislavského rodáka, jedného z najlepšie platených manažérov v Nemecku, v odevnom koncerne Hugo Boss, a.s. v Metzingene pri Stuttgarte, jeho firemnej koncepcii a názoroch na súčasnú situáciu (politickú a hospodársku) a budúcnosť Slovenska.