Turbulence a chaos. - Jirásek, J.
Turbulencia a chaos majú svoje matematické teórie, avšak obidva výrazy sa používajú aj v riadení. Využitie v manažérskej praxi. Pripustenie rôznych kombinácií riešenia, čo umožní získať výhodu voči konkurentom.