Wir machen's besser! Erfahrungen mit Gruppenarbeit im Rahmen einer visionären Unternehmensführung. - Schlenkermann, D.
Nové formy organizácie riadenia v automobilovom priemysle a v dodávateľských odvetviach. Vytvorenie podnikovej skupiny z právne a hospodársky samostatných podnikov s jednotným vedením. Vývoj celistvého systému riadenia a jeho význam pre napredovanie podniku. Zmena hodnôt v spoločnosti a ľudský činiteľ vo výrobe. Podniková kultúra a nové formy spolupráce v podniku. Spojenie pracovníka a podniku. Podniková stratégia dielní. Kolektívna zodpovednosť vo výrobe. Nové formy odmeňovania pre skupinovú prácu.