Zdánlivá racionalizace v našich podnicích. - Novák, D.
Zavádzanie nových zložitých systémov riadenia v štátnych podnikoch a akciových spoločnostiach. Tieto opatrenia majú skôr charakter bývalých "Súborov opatrení". Hľadanie objektívnych meradiel výkonnosti pri hodnotení pracovných výkonov. Prechod k novému mysleniu.