Od bankrotu k prosperitě. - Rašek, A.
Existenčné problémy v zhruba polovici podnikov. Bankrotová situácia. Tri typy podnikov: 1. podniky, ktoré prosperujú, 2. podniky, ktoré sa viac menej orientujú v bankrotovej situácii, 3. podniky, ktoré bankrot neminie. Spolupráca s odbornými poradcami z poradenskej organizácie.