Ekonomické účty pro zemědělství. - Jeníček, Vladimír
Zostavenie poľnohospodárskych účtov a pomocných tabuliek na základe tradičnej poľnohosp. štatistiky. Účet produkcie. Produkcia poľnohospodárskych komodít. Pomocné tabuľky a vysvetlenie k nim. Referenčné obdobie. Produkcia. Časový interval zachytenia údajov. Hodnota produkcie. Produkcia necharakteristických komodít v poľnohosp. podnikoch.