Profesná "strecha" pre účtovníkov. Tretí rok funguje Slovenský zväz účtovníkov a audítorov. - Laučík, Zdenko
Tri oblasti činnosti profesnej záujmovej organizácie účtovníkov a audítorov na Slovensku: 1. osveta. 2. spolupôsobenie pri právnych úpravách účtovníctva, 3. poradenstvo. Vznikol z iniciatívy Katedry evidencie EU Bratislava a MF SR v r. 1990, vydáva časopis Účtovnícke a audítorské zvesti.