Účtování o zvířatech. - Neplechová, M.
Nové postupy účtovania pre podnikateľov platné od 1.1.1993. Koncipovanie postupov účtovania účtovných prípadov. Dospelé chovné zvieratá ako pracovné prostriedky. Problematika mladých zvierat. Definovanie pojmu základné stádo. Účtovanie mladých zvierat a zvierat vo výkone. Oceňovanie úbytku zvierat. Účtovanie spätných prevodov zo základného stáda do výkrmu. Účtovanie nákupu a predaja zvierat. Použité účty.