Náklady [výdaje] a výnosy [příjmy] v účetnictví občanských sdružení od roku 1993. 2. - Tuček, V.
Účtovanie v účtovnej triede 6 - o Výnosoch z prevádzkových činností organizácií. Účtovné skupiny 60-67 - Výnosy (príjmy) z prevádzkových činností organizácie. Účtovná skupina 68 - Výnosy spojené s hospodárením stálych a obežných aktív. Účtovná skupina 69 - Prijaté príspevky.