Oceňování materiálu u podnikatelů. - Bernat, F.
Zmeny vyplývajúce zo zákona s účinnosťou od 1.1.1993 v oceňovaní materiálu. Zákon stanovuje záväzné spôsoby oceňovaní jednotlivých zložiek majetku a záväzkov, teda i oceňovanie materiálu v účtovníctve a v účtovnej uzávierke. Zmenou je tiež pripustenie tvorby opravných položiek k materiálu na účte. Modifikácia obstarávacej ceny, prípadne vlastných nákladov použitých k oceneniu materiálu.