Akciové společnosti: rozhodování kolektívních orgánů. - Eliáš, Karel
Príspevok k riešeniu právnych otázok akciových spoločností. Úvahy o dvoch otázkach: či sú oprávnení hlasovať na riadnom zasadaní dozornej rady aj tí jej členovia, ktorí na ňom nebudú prítomní (telefonicky, dopisom), a či môže člen kolektívneho orgánu akciovej spoločnosti pre prípad svojej neprítomnosti poveriť iného člena, aby hlasoval v jeho mene.