Za zlepšením jakosti s metodou FMEA. - Novotný, Z.
Metóda FMEA (Failure Mode and Effects Analysis), ktorá zaručuje prevetívne bezchybnú konštrukciu a výrobu nového výrobku pred zahájením hromadnej výroby. Priebeh analýzy FMEA. Stotožnenie manažmentu s touto metódou a zaradenie do systému riadenia.