Investície do reklamy stúpajú. Využívanie médií na reklamu v zahraničí a na Slovensku. - Holina, V.
Údaje o využívaní tlače, rozhlasu a televízie na reklamu v krajinách západnej Európy a USA, podiel médií na príjmoch z reklamy v r. 1990. Tlač a reklama. Rozšírenosť masmédií na Slovensku, ich publikum a diferencovanosť reklamy v nich.