Sittenwidrige Aufmerksamkeits-Werbung. <Der> Fall "Benetton" Anzeige in der "Freundin". - Brose, C.-D
Tzv. Lifestyle reklama a jej právne aspekty. Neprípustnosť nemravnej reklamy. Niekoľko posledných reklám firmy Benetton bolo v Nemecku súdne zakázaných v dôsledku nekalej súťaže. Snaha šokovať v reklame ľudí utrpením je nemravná.