Marketingové poradensko-informačné centrá. - Haraj, Vadim
Problematika poradenstva v agrárno-potravinárskom komplexe v SR a ČR. Projekt "Výstavba marketingových poradensko-informačných centier v ČR a SR", realizovaný pod odborným vedením anglickej poradenskej firmy ADAS (Agricultural Development and Advisory Service). Program projektu.