PIAPS Žilina ponúka svoje služby. - Stančík, Š.
Vedecko-technické a technologické informácie v rezorte poľnohospodárstva. Základné rysy filozofie poradenstva PIAPS. Odborná garancia. Súčasný stav a zámery poskytovania poradenských a inžinierskych služieb.