COFAX '93.
Príloha venovaná bližším informáciám o firmách, ktoré budú vystavovať 1.-4.6.1993 na výstave COFAX '93 - medzinárodnej výstave výpočtovej, telekomunikačnej, reprografickej a kancelárskej techniky a programového vybavenia.