Vom Leitstand zum Fertigungsleitsystem. Dezentrale Systeme schliesen die Lücke zwischen PPS und Fertigung. - Hoff, H.
Riadiace stanovištia a systém riadenia výroby v informačnej štruktúre výroby. Automatizovaný systém riadenia výroby ako spojovací článok medzi plánovaním a výrobou. Funkcie systému automatizovaného riadenia výroby. Kontrola procesu výroby prostredníctvom zberu a vyhodnocovania dát. Vizualizácia výrobného procesu pomocou grafických prostriedkov. Systém tool-managementu. Riadenie skladovania a dopravy. Prehľad ponuky automatizovaných systémov riadenia výroby na trhu.