Servisné pokyny: pre autá áno, pre domy nie? 1. - Fickuliak, I.
Príčiny takmer havarijného stavu vnútorného vybavenia domov, stavieb na Slovensku. Postavenie údržby v stavebných aktivitách, projekty údržby, povinnosti dodávateľov a majiteľov stavieb - koncepčné návrhy manažmentu údržby.