Prehľad ustanovení právnych predpisov upravujúcich podporu investovania v Slovenskej republike.
Súhrn existujúcich právnych predpisov a doterajších možností podpory investovania a podnikateľov na Slovensku (spracovaný MF SR) zo strany orgánov štátnej správy (daňového charakteru, dotácií, záruk na úvery, odpisovania majetku, ochrany a podpory investícií atď.).