Prínosy inovačných centier pre hospodársky rozvoj regiónov. - Konečný, M.
Inovačné centrum ako forma spolupráce vedeckovýskumnej a podnikateľskej sféry. Postavenie a základné poslanie inovačných centier, ich vývoj v zahraničí a u nás. Podmienky pre budovanie inovačných centier a súčasný stav, postup pri ich zriaďovaní. Organizačná štruktúra inovačného centra.