Koho zaměstnají podnikatelé? - Jouza, L.
Súkromní podnikatelia môžu zamestnávať občanov v pracovnom pomere alebo podľa dohôd konaných mimo pracovného pomeru. Informácie o spôsobe uzatvárania pracovnej zmluvy, vedľajšieho pracovného pomeru, dohody o pracovnej činnosti, dohody o vykonaní práce. Práva a povinnosti vyplývajúce z týchto zmlúv pre obidve zmluvné stránky.