Majstrovský list extra. Stratégia riadenia. - Reineke, W.
Kooperatívne riadenie. Podiel spolupracovníkov firmy na príprave rozhodnutí a plánovaní a prevádzaní opatrení. Elastický a pružný popis práce pracovníka. Stanovenie riadiacich úloh spolupracovníkov firmy. Otázky k sebakontrole a správnemu rozhodovaniu. Opis funkcií a stanovenie cieľov.