Nástroje rozvoje pracovníků. - Dvořáková, Zuzana
Skúsenosti Bavorskej hypotečnej a zmenkovej banky v personálnom rozvoji pracovníkov. Proces učenia v reálnej praxi na pracovisku v kontakte so zákazníkom, s kolegami alebo s vedúcim pracovníkom. Cieľom je dosiahnuť zmenu postoja pracovníkov k inováciám každého druhu.